Er deden afgelopen zaterdag 18 teams mee aan het toernooi, de groepen 3/4 en groep 5, verdeeld in 4 poules.

Er werd heel sportief en leuk gehandbald door deze teams met hele enthousiaste ouders aan de kant. Tussen de wedstrijden door was er gelegenheid voor de kinderen om zich dmv schmink, om te laten toveren tot vlinders, leeuwen, en de kinderen konden op de foto met Vibaldo, onze Vido clubmascotte. Multi-ijs had een heuse ijskar neergezet en bij de kramen kon men terecht voor snoep, heerlijke ”Naomiburgers”met gebakken uitjes en informatie over Vido.

De scheidsrechters, olv Nicole Stut,  hebben weer ontzettend hun best gedaan om de wedstrijden te begeleiden en ook de regeltjes uit te leggen aan de teams, want die waren voor de kinderen soms niet helemaal duidelijk. Als dank ontvingen zij een tasje van de Rabobank met bidon.

Bij de groepen 3/4 was het in poule A heel spannend. Daar eindigden Het Carrousel en De Ranonkel beide op een eerste plaats maar het doelsaldo van ’t Carrousel was net iets beter dan dat van de Ranonkel, dus de Ranonkel werd eerste in deze poule. Wheermolen, Montessori en de Marimba eindigden alle drie met evenveel punten op de derde plaats. In Poule B, ook groep 3/4  werd de Kawama overtuigend eerste, zij hadden geen wedstrijd verloren.

’s Middags was het de beurt aan groep 5. In poule C werd de Ranonkel eerste. Bij poule D was het ook weer spannend daar eindigde de Marimba op de eerste plaats door een beter doelsaldo. De Nieuwe Wereld werd tweede, Wheermolen eindigde op de derde plaats en Ranonkel 1 werd vierde.

Met dank aan alle vrijwilligers voor deze geslaagde dag.