HV Vido organiseert ook dit jaar weer het Marktstad Handbaltoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 16 september in sporthal De Beuk en duurt van 10.00 tot 18.00 uur.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om er een trainingsweekend van te maken. Deelnemende teams konden zich inschrijven om op zaterdag 15 september twee keer 1,5 uur te trainen in sporthal De Beuk. Drie teams hebben zich hiervoor ingeschreven en starten zaterdag met de trainingen. Vido zorgt voor een lekkere lunch en diner in de Vido kantine. Ook de overnachting in Hostel Concordia is geregeld.

Feestavond

Bij het vernieuwde toernooi hoort natuurlijk een feestje! Zaterdagavond 15 september is het van 20.00 tot 00.00 uur party time in de kantine voor de deelnemende teams én de Vido leden. We vragen € 3,00 euro per persoon. Hiervoor krijg je een drankje, de hele avond hapjes en de beste plaatjes te horen van DJ Dre. Kom ook gezellig langs!

Het toernooi

Zondag 16 september gaat om 10.00 uur het toernooi van start. Er wordt in sporthal De Beuk in 2 hallen gespeeld. Er zijn 18 wedstrijden van 2x 22,5 minuten.

De volgende teams doen mee:

Volendam HS Olympia Hengelo DS 1 VZV DS 2
DWS HS SEW DS 2 LOTUS DS 1
HABO 95 HS Nieuwegein DS 1 HV Vido DS  2
HV Vido HS HV Vido DS 1

Wij hebben er zin in en gaan er een mooi en sportief weekend van maken!