• Views 1345

Zaterdag 20 oktober is het zover. De 1e editie van het Waterland Handbal Cup toernooi voor de F- en E-jeugd. De organisatie is in handen van HV Vido en HV Kras/Volendam.

Beide handbalverenigingen willen graag het breedtesport handbal onder jonge kinderen promoten om zo meer jeugdleden aan te trekken. Het toernooi gaat plaatsvinden in Sportcomplex De Beuk in Purmerend. 

Er staan leuke activiteiten op het programma. Voor alle teams wordt een clinic georganiseerd waar de kinderen een uurtje les krijgen van onder andere (oud)spelers van het Nederlandse mannenteam. Hier krijgen zij tips en leren ze tricks. Tijdens het toernooi kunnen zij deze tips en tricks toepassen. De spelvreugde staat hierbij voorop! 

Alle kinderen krijgen na afloop een mooie medaille en wat lekkers.

De dag start 8.30 uur en eindigt rond 18.00 uur. Deze tijden zijn nog onder voorbehoud. Zodra het toernooischema bekend is, volgen de definitieve tijden.

Wij hebben er zin in en gaan er samen met de kinderen een mooie en sportieve dag van maken.