Zaterdag 18 mei was het weer zover! Ons eigen Rabobank Jan Copier schoolhandbal toernooi. Het Vido-terrein zag er fantastisch uit mede door de inbreng van de Rabobank, Deen en Multi-ijs.

Er deden 11 scholen mee met 22 teams en in totaal ongeveer 220 kinderen.
’s Morgens speelden de kinderen uit groep 3/4 heel fanatiek volgens de nieuwe handbalregels op een klein veld. De teams waren zeker aan elkaar gewaagd.
De Ranonkel 1 en ’t Prisma eindigden in hun poule met een gelijk aantal punten op de eerste plaats. In de andere poule van groep 3/4 werd het team Ranonkel 2 eerste.

’s Middags was het de beurt aan de kinderen uit groep 5/6. Ook bij deze teams werd er geweldig goed en heel sportief gespeeld. Kawama 1 werd eerste in hun poule. In de andere poules werd de 1e plaats bezet door Carrousel 2. In poule D kwamen er twee teams op een gedeelde eerste plaats terecht, met evenveel wedstrijdpunten en een gelijk doelsaldo. Dit waren de teams Kawama 2 en ’t Prisma.

Het weer was ideaal voor een dagje handbal en alle vrijwilligers van Vido worden hartstikke bedankt voor hun inzet. Zonder jullie is er geen schoolhandbaltoernooi mogelijk!!!

Volgende week is het de beurt aan groep 7/8. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur en de prijsuitreiking is rond 3 uur.