Wij zijn ontzettend blij met de positieve reacties op de openstaande vrijwilligersfuncties bij Vido. Verschillende ouders en leden hebben aangegeven een taak op te willen pakken. Een mooi begin.

Wij doen ons best om voor het einde van het seizoen contact op te nemen met ouders en leden die hebben aangegeven te willen helpen.

Heb je formulier met openstaande vrijwilligersfuncties niet ontvangen?
Je kunt het formulier hier downloaden.

Om ervoor te zorgen dat deze mooie club blijft draaien hebben wij extra hulp nodig. Misschien heb je een beroep, hobby of interesse waarmee je de club goed kan helpen. Vele handen maken licht werk en het kost waarschijnlijk niet meer dan een uurtje in de week!

28 mei om 20.00 uur vindt er in de Vido kantine een vrijwilligersbijeenkomst plaats. Kom gerust langs om te horen wat je voor Vido kan betekenen.