Zaterdag 15 juni organiseert Handbalvereniging Vido een echte Superhelden sponsorloop voor alle leden, familie en vrienden. Iedereen mag mee lopen. De opbrengst is bestemd voor nieuwe wisselbanken, scoreborden en trainingsattributen (zoals loopladders, hoepels en pionnen).

Het is geen gewone loop. Iedereen mag verkleed komen als zijn/haar favoriete superheld. We hebben al leuke outfits gezien! Ook zijn er mooie prijzen te winnen voor degene die het mooiste verkleed is én voor degene die het meeste geld bij elkaar loopt.

Tussen 15.30 en 16.00 uur worden alle lopers verwacht. De sponsorloop start om 16.30 uur op het Vido-veld (Sportpark De Dop). De F-jes en E-tjes lopen 20 minuten om twee velden. De overige leden lopen 30 minuten om drie velden.

We hopen natuurlijk op heel veel aanmoediging van ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, partners en kinderen. Dus kom gezellig langs.

En heb je nog zin in een mooie handbalwedstrijd. De jongens C spelen na de sponsorloop hun laatste wedstrijd van het seizoen.