De eerste Life Goals Purmerend LHBTI Regenboog activiteit is een feit: vanaf woensdagavond 3 juli wordt er wekelijks een sport- en spelactiviteit gegeven bij handbalvereniging Vido in Purmerend (van 19.30 uur tot 20.30 uur).

Uiteraard zijn jullie aankomende woensdag 3 juli van harte welkom bij de eerste Regenboog sport- en spelactiviteit! Handbalvereniging Vido zorgt voor thee/koffie na het sporten!

Praktische gegevens:
Wat: Regenboog sport en spel (Life Goals Purmerend LHBTI)
Waar: Handbalvereniging Vido, Van IJsendijkstraat 62, 1442 CR Purmerend
Wanneer: iedere woensdagavond
Hoe laat: 19:30 uur – 20:30 uur
Kosten: gratis

Voor nadere informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Pauline Sepers. Mail naar pauline.sepers@stichtinglifegoals.nl

Sporten is voor iedereen! Het Life Goals Programma brengt mensen – die om wat voor reden dan ook – drempels ervaren om te gaan sporten weer in beweging Deze Life Goals LHBTI sportactiviteit legt de nadruk op jezelf zijn ongeacht seksuele gerichtheid, gender/sekse, huidskleur, afkomst, geloof, leeftijd of beperking.

Life Goals Purmerend LHBTI is voor mensen die lesbisch, homo, bi en/of transgender of intersekse zijn of die gevoelens hebben. Sport is het middel om mensen op het gebied van zelfvertrouwen, discipline, respect, veerkracht en doorzettingsvermogen te versterken. De methodiek van Life Goals is gebaseerd op beweging. Letterlijk en figuurlijk, omdat mensen door actief deel te nemen aan het programma werken aan lichaam en geest. Onder begeleiding van door Life Goals Nederland opgeleide Maatschappelijke Sportcoaches is er wekelijks een sport- en spelmoment. De coaches zijn met hun betrokkenheid, enthousiasme en (ervarings)deskundigheid bepalend voor het succes van het programma. Zij coachen niet om het winnen, maar hebben vooral oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Life Goals Purmerend LHBTI is een samenwerkingsverband tussen Spurd, gemeente Purmerend, GGD Zaanstreek-Waterland, 113 Zelfmoordpreventie, Stichting Life Goals Nederland en handbalvereniging Vido.