Activiteiten Commissie (AC)

De AC organiseert elk jaar allerlei leuke activiteiten binnen de vereniging.

Commissieleden

Reina Peterson
Renate Bunschoten
Martijn Boomstra
Micheal Westerdijk

activiteitencommissie@hv-vido.nl

Voorbeelden diverse activiteiten

Welp van de week

De Welp van de week mag bij de thuiswedstrijd van Dames 1/Heren 1 meelopen. Van de warming-up tot en met de wedstrijdbespreking. Als Welp van de week ga je het allemaal meemaken.

Sinterklaas

Tijdens het jaarlijkse sinterklaasfeest in de kantine brengt de Goedheiligman steevast een bezoek aan de jeugd. De kinderen worden in groepjes verdeeld en spelen verschillende spelletjes. Elk groepje brengt ook een bezoek aan Sinterklaas. Zo hebben de kinderen alle tijd om de Sint allerlei verhalen te vertellen en vragen te beantwoorden.

Nieuwjaarsreceptie

De start van het nieuwe jaar wordt ook bij Vido feestelijk ingeluid. Alle leden, ouders, broers, zussen, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die Vido verder een warm hart toedraagt is welkom op onze nieuwjaarsreceptie. Een leuk moment om elkaar op een gezellige manier een mooi jaar toe te wensen.

Bingo

Een gezellig avondje Bingo. Meerdere malen per seizoen georganiseerd. Er worden 3 ronden gespeeld en elke ronde zijn er 3 mooie prijzen te winnen. Kortom het belooft elke keer weer een leuk gezellig avondje te worden.

Paasfeest

Paaseieren zoeken op en rond de Vido-velden met de jongste jeugd blijft toch een gezellige activiteit. Dit jaar gaan we vies eten met aansluitend een Paasbingo. Uiteraard zal een bezoek van de paashaas hier niet ontbreken.

Jeugdkamp

Elke jaar wordt er door de AC een spetterend jeugdkamp georganiseerd!

Sponsoring

Inkomsten via sponsoring is voor de vereniging een welkome aanvulling op het budget van de vereniging maar ook voor het AC. Uw steun hebben we hard nodig zodat we leuke initiatieven kunnen blijven ontplooien. Dit seizoen gaan we wederom van de kalenderactie een succes maken. De opbrengst van deze actie komt totaal ten goede van de jeugd.