Kantinecommissie

Commissieleden

Marion van Zeelt

Marion regelt de inkoop, maakt het kantinerooster voor vrijwilligers voor bar- en keukendiensten met ondersteuning van Astrid Waijboer. Als iemand gebruik wil maken van de kantine gaat dat via Marion. Met behulp van vrijwilligers zorgen zij op wedstrijddagen dat de kantine tijdig open is en draaien dan zelf ook kantinediensten.

kantinecommissie@hv-vido.nl

Hallo allemaal

Hierbij wil ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Marion van Zeelt en mijn meiden Cheyenne en Chelsey spelen al een tijdje bij Vido. Door hun enthousiasme heb ik mijzelf ook opgegeven om te gaan handballen en speel ik vanaf vorig seizoen in de recreanten 2.

Afgelopen seizoen heb ik met hulp van Noreen Bosschert en mijn man Marco van Zeelt de kantine draaiende gehouden. Wij hebben wat veranderingetjes doorgevoerd en geprobeerd om de kantine een gezelligere uitstraling te geven. Komend seizoen ga ik samen met Reina Peterson aan de slag. Zij heeft het stokje overgenomen van Noreen.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons team te helpen, dus lijkt het je wat loop dan even langs in de kantine en vraag naar Reina of Marion. Ik hoop van harte dat we er weer een topseizoen van gaan maken, met heel veel gezelligheid in de kantine.

Groetjes Marion