Sponsorcommissie

Cleo Schuurhuis

sponsorcommissievido@gmail.com

Informatie

Sponsoren zijn van groot belang voor onze club. Wij hechten ontzettend grote waarde aan onze huidige sponsoren. Iedere nieuwe sponsor is uiteraard van harte welkom bij onze club en kan ons hierbij helpen de toekomstplannen uit te voeren op het gebied van topsport of het faciliteren van onze breedtesport teams.

VIDO komt uit in een regio, bestaande uit de provincies Utrecht, Flevoland en Noord-Holland. Voor u als sponsor kan dit grote naamsbekendheid opleveren en een koppeling aan de prestaties van onze club.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

• Shirtsponsor
  • Broeksponsor
  • Trainingspakkensponsor
  • Sporttassensponsor
  • Bordsponsor
  • Adverteerder
  • Adoptie van een activiteit/toernooi

Bent u ambitieus en betrokken? Draagt u graag bij aan het sportieve en maatschappelijk succes van een club die midden in de Purmerendse samenleving staat? Zoekt u een mogelijkheid om uw organisatie op een positieve wijze bij velen onder de aandacht brengen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met: sponsorcommissievido@gmail.com.