Technisch Bestuur

Bestuursleden

Sandra Terweij

technischbestuurvido@gmail.com

Het technisch bestuur houdt zich met name bezig met:

• Aansturen en ondersteunen van de trainers
  • Indeling van de teams samen met de trainers/begeleiders
  • Plannen van de trainingen
  • In samenspraak met het wedstrijdsecretariaat het inplannen van de wedstrijden
  • Bewaken van het verenigingswerkplan.

Heb je hier vragen over of ideeën, mail ons gerust.

Beste Coaches en Trainers,

Jullie zijn allemaal druk in de weer voor het nieuwe seizoen. Op dit moment komen er veel vragen op ons af. Graag willen wij voor het nieuwe seizoen een richtlijn opstellen over hoe om te gaan met communicatie richting het Technisch Bestuur.

Indien het nodig is wedstrijden te verzetten, neem dan eerst contact op met het technisch bestuur en niet rechtstreeks met Wendy Waardenburg. Behalve als het echt om calamiteiten gaat en snel opgelost moet worden, bijvoorbeeld bij heel slecht weer.

Graag willen wij, mochten jullie een probleem of vraag hebben, dat jullie dat e-mailen naar het e-mailadres van het Technisch Bestuur. Alleen dan en wij benadrukken, alleen dan wordt jullie vraag in behandeling genomen.

Wij zijn tot dit besluit gekomen omdat wij van het Technisch Bestuur allemaal werken. Wij kunnen niet onder onze werktijd de appjes of mail beantwoorden die ons persoonlijk worden toegezonden. Ook aan de rand van het handbalveld willen wij het liefst geen TB gerelateerde vragen beantwoorden, dit vanwege het feit dat veel mensen zich er mee bemoeien.

Wij vergaderen een keer in de twee weken en maken graag ruimte vrij om problemen en/of andere vragen in deze vergadering te behandelen. Jullie worden dan door ons uitgenodigd om aan te schuiven bij de vergadering.

Dus nogmaals benadrukken wij om een e-mail te sturen naar het TB als je iets wilt weten en dus geen appjes/mailtjes/telefoontjes naar ons rechtstreeks.

Bedankt voor jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Technisch Bestuur