Lid worden?

Lijkt handbal je wat? Word dan lid van onze club (minderjarigen hebben hiervoor toestemming nodig van één van de ouders of verzorgers). Dit kan door het inschrijfformulier te downloaden, deze in te vullen en met pasfoto op te sturen naar:

Bianca Rebel
Loirestraat 6
1448 JL Purmerend
bianca.hvvido@gmail.com

Je kunt de vereniging machtigen de verschuldigde contributie automatisch van uw rekening af te laten schrijven door de machtigingskaart in te vullen. Stuur deze kaart dan samen met het inschrijfformulier naar Bianca Rebel.

Wil je naar een andere vereniging gaan of  van een andere vereniging naar ons komen? Dan heb je een overschrijvingsformulier nodig van het NHV. Stuur na het invullen van dit formulier graag een kopie naar bianca.hvvido@gmail.com

Gratis proeftrainen
Als je nog niet zeker weet of je lid wilt worden, mag je bij VIDO drie keer proeftrainen bij je leeftijdscategorie. Hiervoor kun je je aanmelden door een mail te sturen naar: technischbestuurvido@gmail.com. Ook voor overige vragen kan je op dit mailadres terecht.

Lidmaatschap
Het lidmaatschap geldt voor minimaal 1 jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzeggen c.q. afmelden dient altijd schriftelijk en vóór 15 mei te geschieden. Voor meer informatie over de contributie en het VIDO lidmaatschap kan je hier terecht.