Schoolhandbaltoernooi

Elk jaar organiseert Handbalvereniging Vido het ‘Jan Copier Schoolhandbaltoernooi’. Een leuk handbaltoernooi voor leerlingen van de basisscholen in Purmerend. De volgende groepen mogen deelnemen: gemengd groep 3/4, gemengd groep 5, meisjes groep 6/7, jongens groep 6/7, meisjes groep 8 en jongens groep 8.

Het schoolhandbaltoernooi wordt gespeeld op Sportpark “De Dop” aan de van IJsendijkstraat te Purmerend. Wilt u met de kinderen oefenen, dan stelt Handbalvereniging Vido graag haar accommodatie hiervoor beschikbaar. In principe zijn onze velden op woensdag van 13.00 – 17.00 uur beschikbaar. U kunt daarvoor een afspraak maken met Ellen Broer, telefoonnummer 06-22637871. Heeft u nog vragen over het schoolhandbaltoernooi, neem dan contact op met Marijke Distel.

Contact Toernooicommissie

Marijke Distel, m.distel@hv-vido.nl

Schoolhandbaltoernooi 2017

Op zaterdag 10 juni en zaterdag 17 juni organiseert HV-Vido weer het Jan Copier schoolhandbaltoernooi. Op zaterdag 10 juni spelen de groepen 6, 7 en 8. Zaterdag 17 juni is het de beurt aan de groepen 3, 4 en 5. Heb je zin om mee te doen, geef je dan voor 13 april op via je eigen school. Je school heeft een uitnodiging en inschrijfformulier ontvangen. De uitnodiging en het inschrijfformulier kun je ook via onderstaande link downloaden.

Uitnodiging en inschrijfformulier schoolhandbal 2017

Spelregels schoolhandbaltoernooi

Weet je niet exact wat de handbalregels zijn? Wij hebben de regels, waarnaar de scheidsrechters tijdens het schoolhandbaltoernooi kijken, op een rij gezet. Wij hopen dat deze opsomming zal helpen bij de voorbereiding van het schoolhandbaltoernooi én een bijdrage kan zijn voor een goed verloop van het toernooi.

Spelregels schoolhandbaltoernooi