Schoolhandbaltoernooi

Elk jaar organiseert Handbalvereniging Vido het ‘Rabobank Jan Copier Schoolhandbaltoernooi’. Een leuk handbaltoernooi voor leerlingen van de basisscholen in Purmerend. De volgende groepen mogen deelnemen: gemengd groep 3/4, gemengd groep 5, meisjes groep 6/7, jongens groep 6/7, meisjes groep 8 en jongens groep 8.

Het schoolhandbaltoernooi wordt gespeeld op Sportpark “De Dop” aan de van IJsendijkstraat te Purmerend. Wilt u met de kinderen oefenen, dan stelt Handbalvereniging Vido graag haar accommodatie hiervoor beschikbaar. In principe zijn onze velden op woensdag van 13.00 – 17.00 uur beschikbaar. U kunt daarvoor een afspraak maken met Ellen Broer, telefoonnummer 06-22637871. Heeft u nog vragen over het schoolhandbaltoernooi, neem dan contact op met Marijke Distel.

Contact Toernooicommissie

Marijke Distel, m.distel@hv-vido.nl

Schoolhandbaltoernooi 2019

Op zaterdag 18 mei en zaterdag 25 mei organiseert HV-Vido weer het Rabobank Jan Copier schoolhandbaltoernooi. Op zaterdag 18 mei spelen de groepen 3, 4, 5 en 6. Zaterdag 25 mei is het de beurt aan de groepen 7 en 8.